Moodelle.se startade i början av 2012 och har sitt säte i Kungsbacka - Göteborg. Bolaget bakom moodelle.se heter Smell4U AB

Företagets organisationsnummer är 556973-6274

Moodelle.se är en svensk web shop som säljer parfym, kosmetika, skönhetsprodukter och accessoarer till priser långt under normala butikspriser. Våra normalpriser på skönhetsprodukter ligger ca 20-70% lägre än i butik på stan. 

Alla produkter är 100 % garanterat äkta

All parfym vi säljer i webshopen är 100 % garanterat äkta. Vi har begärt äkthetsintyg från de grossister vi arbetar med i samband med att vi började importera deras parfym och hudvårdsprodukter. Produkterna kommer från de största grossisterna på parfym och hudvård i Europa. Vi som butik följer strikt de regler som gäller för handel av skönhetsprodukter inom EU där produkterna är tillägnade den europeiska marknaden för region västra Europa. Vi tar inte hem produkter från Kina eller andra okontrollerade ställen som är vanligt förekommande på internet. Moodelle.se tillhandahåller premiumprodukter av kända varumärken som ex Calvin Klein, Gucci, Hugo Boss, Dolce Gabbana, Lancome, Paco Rabanne, Giorgio Armani, DKNY, Jean Paul Gaultier och Diesel.

Hur kan vi då sälja parfym, kosmetika, skönhetsprodukter och accessoarer så billigt? Hela affärsidén handlar om att göra bra inköp, ha hög omsättning och hålla låga fasta kostnader och framförallt ha hela försäljningen online. Vi har ingen fysisk butik med de lokalhyror som gäller och vi är vidare få anställda. Detta sammantaget gör att våra priser kan ligga minst 30 % lägre än i motsvarande butik på stan. Allt detta kunden till nytta!

Moodelle.se finns till för Dig för att göra det enklare, smidigare och billigare att handla parfym, kosmetika, skönhetsprodukter och accessoarer på nätet! Vi lovar att vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjd som kund i all kontakt med oss!