Vanliga frågor


Orderbekräftelse?

När du har lagt en beställning skickas det ut en orderbekräftelse via e-mail med automatik. Om du registerar dig i samband med köp kan du se dina ordrar och status i ditt konto. Det här underlättar också om du ska lägga fler beställningar framöver, då du slipper knappa in dina adressuppgifter igen.

 

Spåra paket?

Alla paket erhåller ett kollinummer. Om det har gått mer än 3 dagar kan man söka efter paketet, och då behövs kollinumret. Om du vill ha det kan du maila oss så skickar vi ut det till dig. Då kan man gå in på Posten.se och söka efter sitt kolli eller ringa till Posten på telefon 020-232220.

 

Går det att avbeställa en order?

Ja, innan varorna har paketerats går det bra. Har paketet gått iväg till frakt går det inte. Ange ordernummer till info@moodelle.se för att avbeställa eller ändra i en order.

 

Är det utgångna artiklar ni säljer? 

Nej, moodelle köper in produkter från stora distributörer inom EU som har hög omsättningshastighet på sina lager. Samtliga distributörer garanterar att inga produkter som har passerat bäst före datum säljs vidare i ÅF-ledet. moodelle's affärside går ut på att ha hög omsättningshastighet på lager, varför inga gamla produkter säljs.

 

Jag hittar inte min favoritparfym!

Saknar du din favoritparfym? Vi kan ta hem den åt dig. Via vårt inköpssystem har vi tillgång till mer än 5000 olika märken och varianter, så vi kan ta hem den åt dig tillsammans med våra vanliga beställningar som vi gör titt som tätt. Leveranstiden är ca 1 vecka efter att vi har lagt beställningarna. Vi garanterar dig lägst pris i Sverige för att kompensera Dig för den längre leveranstiden! Den som väntar på något gott...

 

Har ni ingen fysisk butik?

För att hålla våra låga priser har vi ingen fysisk butik. 

 

Leveranser utanför Sverige (inom EU)

Fri frakt gäller för postadress i Sverige, men bor du inom EU är leveranser möjlig om du betalar tillägg för frakt med VISA eller MC via Payson. Du måste då maila oss innan du lägger beställningen, så justerar vi priset inklusive frakt på de produkter du vill köpa. (Prisexempel: du betalar 92 kr upp till 500 gram, dvs 1-3 parfymer). Välj mellan 1 klass utrikes brev (ej spårbart) eller rekommenderat utrikes (spårbart). Eurokursen för 1 euro= fn ca 9 kr. 

 

Postens prislista frakt inom EU (inkl tillägg för skrymmande post)

1 klassbrev utrikes Rek.utrikes

250g 60 SEK 112 SEK

500g 92 SEK 144 SEK

1000g 162 SEK 214 SEK

2000g 237 SEK 289 SEK